Selecteer een pagina

Over mij

Hallo!

Ik ben Martsje Humphries-Faber, 30 jaar en eigenaresse van Martsje’s Hair & Beauty. Ik woon samen met mijn man en twee prachtige kinderen van 2 en 5 in Kollumerzwaag.

Nadat ik in 2009 de opleiding voor kapster en schoonheidsspecialiste met succes heb afgerond, ben ik direct aan de slag gegaan als kapster. Door de jaren heen heb ik me steeds verder in mijn vak bekwaamd: ik heb verschillende aanvullende trainingen en workshops gevolgd en veel ervaring mogen opdoen in diverse salons.

In 2019 heb ik mijn eigen salon geopend: hier wil ik mensen niet alleen een geweldige ervaring bieden, maar ook de beste kwaliteit. Daarom werk ik met name met de producten van Sei.Zero en Olaplex.

Verder houd ik van gezelligheid en vooral veel leuke dingen doen met mijn gezin en mijn vriendinnen.

Zie ik je binnenkort in de salon? Maak meteen een afspraak >>

Een kijkje in de salon

https://www.youtube.com/watch?v=9uOETcuFjbE

Filosofie

Iedereen is uniek. En je haarstijl dus ook. Ik kijk naar je gezichtsvorm, de manier waarop je haar groeit én je persoonlijke stijl en zorg ervoor dat je kapsel daarop aansluit. En dankzij een perfecte afwerking heb je er héél lang plezier van!

Visie

Bij Martsje’s Hair & Beauty gaan stijl, kwaliteit en service hand in hand. We gebruiken alleen de beste producten en zorgen ervoor dat je coupe perfect afgewerkt wordt. Goed voor je haar, goed voor jou.

Afspraken

Jouw afspraak is belangrijk: daarom plan ik er speciaal tijd voor in. Ik begrijp ook dat je schema soms ineens kan wijzigen. Dat is geen probleem. Wel vraag ik je om dat dan uiterlijk 48 uur van tevoren door te geven. Dat kan per mail, telefonisch of via de app.